Yritys ja yrittäjäMoi, mä olen Mailandian Maija! 


Olipa kerran Maija. Maija syntyi mansikkatilalle, katseli lapsuutensa värikkäitä peltoja ja metsiä, piirsi, luki ja askarteli – ja piirsi vähän lisää. ”Näistä sinun piirroksistasi tulee aina niin hyvä mieli”, äiti ja isä sanoivat, ”Kaikki piirtämäsi hahmot hymyilevät aina niin leveästi!” 
Vuodet vierivät, ja Maija päätyi opiskelemaan tekstiilimuotoilua. Lapsenmielisyys, värit ja huumori kulkivat yhä mukana ja alkoivat siirtyä kankaalle. Opiskeluaikana se sitten selkiytyi – Maija halusi yrittäjäksi. 
Muutaman mutkan ja vastoinkäymisen jälkeen Mailandia näki päivänvalon joulukuussa 2012. Idea syntyi yrittäjyyskurssilla puoli vuotta aiemmin, kun kuningasidean metsästys oli umpikujassa. Maija päätti noudattaa kerran saamaansa neuvoa ja palasi sinne, mistä tiesi parhaiten – lapsuutensa värikkäille pelloille ja metsiin. Samassa mieleen välähti ajatus: Olisipa mahtavaa, jos pelloilla ja puissa kasvaisikin karkkia! Jos olisikin olemassa paikka, jossa mikä tahansa olisi mahdollista… Aivan kuin niissä piirroksissa lapsena.
Vuonna 2015 toinen rakkauteni eli kielet vetivät Savosta maailmalle – opiskelen nykyään ruotsia, englantia ja käännöstiedettä Tampereen yliopistossa. Mailandia ja yrittäjyys ovat pysyneet silti mukanani – värikkyys, terve lapsenmielisyys ja positiivinen asenne ovat tärkeimmät työkaluni edelleen. Kun kaikkea ei ota aina niin vakavasti, on helpompi hymyillä ja ottaa vastaan uusia asioita. 

Tervetuloa Mailandiaan, ilon ja värin kotiin 💛Ei kommentteja:

Lähetä kommentti